Oppland

På denne siden vil vi samle informasjon om Oppland, som nå er en del av fylket Innlandet. Siden er langt fra komplett, og vi kommer til å legge inn informasjon til andre sider med informasjon og innhold til inspirasjon. Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis det er noe som du føler mangler.

Oppland har svært mye å by på, og vi har ikke vært så mye på tur i dette området før i senere tid. Solvor og jeg hadde vårt første topptur til en fylkestopp på Galdhøpiggen som er det høyeste fjellet i Norge og i dette fylket, og vinteren 2020 tok vi vår første tur til Valdresflye og sov i telt.

Jotunheimen

Galdhøpiggen

Langsua Nasjonalpark

Denne nasjonalparken var helt ukjent for oss, frem til vi skulle på tur en helg og fant ut at vi kunne teste en helgetur og gå fra hytte til hytte. Dette området har svært mye å by på, og vi anbefaler på det sterkeste å sjekke det ut nærmere.

Hytte til hytte tur i Langsua Nasjonalpark

Etter den første helgeturen i Langsua, ble vi enige om en lengre tur i høstferien 2020.

Langsua Nasjonalpark: Hytte til hytte tur

Vi kommer nok til å teste dette området på fjellski når anledningen byr seg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.