Om denne bloggen

Solvor og Jens kjører mye frem og tilbake til hytta da ungene var små. Mens ungene snorket i baksetet la vi planer for fremtiden. Det var på sommeren 2015, og vi var på vei hjem fra hytta vår i Trysil. Da kom Jens med forslag om at vi kunne dra på topptur med ski på den høyeste toppen i hvert fylke i Norge. Etter en kort diskusjon ble vi enige om at dette var en god ide.

19 topper

Vi har ikke satt noen tidsramme på denne målsetningen. Prosjektet handler ikke om å bli ferdig, men alle forberedelsene, planleggingen og opplevelsene.

Vi har kommet godt i gang, og her kan du lese mer om toppene vi skal opp på:

19 Fylkestopper

Podcast

Vi har også egen podcast, sjekk ut episodene her: Podcast

Bærekraft og miljøvern

Å dra på tur er hverken bærekraftig eller med på å fremme miljøvernsaken. Vi bor på Lørenskog, og har heldigvis fantastisk terreng for stisykling og vanlige skiturer. Men skal vi oppleve noe nytt, må vi komme oss dit på en måte.

Les mer om vår innstilling til kjøp av utstyr og reiser her:

Utstyr og forbruk

4 Replies to “Om denne bloggen”

  1. Hei,
    Jeg jobber i DNT Oslo og Omegn og har lest bloggen deres og sett de fine bildene dere tok ved Huldreheim. Kunne vi fått det fine bildet med Solvor og barna ved hytta? Om dere ikke har noe i mot det ønsker vi å legge det på ut.no og kanskje bruke det i andre sammenhenger. Det hadde vært supert. Er det i orden?
    Hilsen Janet Bydal

  2. Hei. Jeg skal holde et innlegg på friluftskonferansen i Haugesund 30. mai. Lurte på om jeg kunne få låne et par av bildene fra Utsira til mitt innlegg? mvh Tove Grimsby varaordfører Utsira Kommune

    1. Hei Tove, det kan du gjerne gjøre. Hvis du ønsker bilder med høyere oppløsning så send oss en e-post, så skal jeg gi deg link til en OneNote folder der jeg legger de i sitt opprinnelige format. Husk å oppgi oss som kilde. Mvh Jens

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.