Podcast Episode 2: På tur med barn

Vi har produsert første sesong i podcasten 19topper.blog, og denne episoden handler om å dra på tur med barn, og du vil høre stemmene til alle 5 i familien.

Episoden er tilgjengelig på Apple Podcast, Google Podcast og Spotify. I tillegg er den tilgjengelig på noen andre mindre kjente plattformer. Søk på “19topper.blog”, så finner du oss.

Dette blogginnlegget er en oppsummering av det vi snakker om i podcasten, og er det noe vi nevner som du ikke finner informasjon om, legg igjen en kommentar, så skal vi oppdatere så snart som mulig.

Puttegga

Nelly snakket i denne episoden om turen som vi tok til fylkestoppen i Møre og Romsdal i Mai 2016. Dette var en tur der vi gikk helt i kjelleren alle sammen, vi valgte feil rute opp mot fjellet, gikk nesten tom for mat og måtte ha en nødovernatting i DNT hytta Puttbua.

Ekspedisjon: Puttegga

Dette bildet er tatt fra Pyttbua når vi finner rommet med all provianten. Nelly viser sann lykke

Rondslottet

Sina snakket om turen vår til Rondslottet som er den høyeste toppen i Hedmark. Vi tok denne med Sina og Oline i høstferien 2019, og bodde i telt ved Rondvassbu.

Rondslottet

Her står Jens, Oline, Sina og Solvor på toppen av Rondslottet i ganske dårlig vær

Patchell hytta (DNT) og Slogen

Sina snakket om turen vår til Patchellhytta, og toppturen vi tok til Slogen sommeren 2017. På det tidspunktet var Sina 6 år gammel og gikk opp til dette majestetiske fjellet. Været var helt fantastisk og utsikten er det ingenting

Slogen og Patchellhytta

Sina (6 år) sitter på toppen av Slogen

På tur med barn

Vi har skrevet endel blogginnlegg som handler om å dra på tur med barn. En fin tur starter gjerne med god planlegging, det er viktig å bruke pakkelister så dere slipper kjipe situasjoner på grunn av at dere har glemt noe, og det gjelder å legge ambisjonsnivået riktig.

Barn på tur

Barn i telt

Planlegging av ferie og turer

Pakkelister

Linker

Her er linker til noen av de aktivitetene vi har tatt med barna på. Det er også mulig å finne andre innlegg ved å bruke søkefunksjonaliteten og taste inn “barn”.

Stisykling med barna på Lørenskog

Romsdalen: Smørbottfjellet med barn

Stisykling ved Bysetermosen i Østmarka

Jotunheimen Sør: Heimdalshøe

Kommunetopp i Asker: Bergsåsen

Kommunetopp i Ski: Tømmerås

3 Replies to “Podcast Episode 2: På tur med barn”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.