Podcast Episode 15: Familie og motivasjon

I denne episoden snakker vi om motivasjon. Vi får ofte spørsmål om hvordan vi får med oss barna på tur. Både Solvor og jeg var vant til turlivet når vi var små, men ikke på samme måte som vi gjennomfører store og små ekspedisjoner nå med vår egen familie. Da Nelly var mindre startet hun og jeg å stå på alpint da hun var 3 år gammel. Vi hadde våre turer i skog og mark også, men det var først når hun ble 12 vi hadde vår første tur til Puttegga sammen.

Nelly er 7 år eldre enn sine tvillingsøstre, og de har blitt oppdratt med friluftsliv som en sentral del av livet siden de startet å gå. Vi begynte med korte turer, som den gangen var både slitsomme og interessante. Vi kan anbefale å høre podcast episoden “På tur med barn”.

Linker og annen informasjon

Ekspedisjon: Puttegga

Oppdal: Storhornet – Sina nevnte turen vi hadde til Storhornet i 2021, dette er et eldre innlegg om denne turen. Toppen er utmerket for nybegynnere på randonne.

Podcast – her finner dere en oversikt over alle podcast episodene våre.

Hør episoden her eller finn den på den plattformen du hører podcaster.

Dette er en av de mest populære episodene og vi anbefaler å høre den.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.