Podcast episode 1: 19topper.blog

Vi har brukt noen uker på å planlegge og spille inn en serie på 6 episoder, og målsetningen er at vi kommer til å produsere flere serier med temaer som vi er opptatt av. Vår podcast vil også inkludere barna sine meninger og beskrivelser av sine opplevelser.

Den første handler om familien Fossum som står bak bloggen og gjør lytterne bedre kjent med oss og hva vi driver med.

Denne artikkelen handler om innholdet i den første episoden og linker til det vi snakker om, i tilfelle lytterne er interessert i å finne ut mer. Hver episode vil ha sin egen artikkel, som gjør det enklere å bruke noen av de tipsene vi kommer med.

19topper.blog

Visjonen med bloggen og podcasten

Vi ønsker å inspirere andre til å gjøre ting sammen og bruke den flotte naturen vi har i Norge og de landene vi har besøkt mens vi har blogget om våre opplevelser.

Så langt har vi litt over 200 blogginnlegg, og vi har intensjoner om å fortsette å blogge om det vi gjør og ting vi er opptatt av.

6 episoder

Denne første episoden handler om oss og bakgrunnen for bloggen og podcasten. De neste episodene vil ha følgende tema:

  • Turer med barn. I denne episoden vil dere høre hva Nelly, Sina og Oline tenker om det å dra på tur.
  • Sove i telt. Her henvender vi oss primært til de som vurderer å sove mer i telt, men erfarne vil kanskje også plukke opp et tips eller to?
  • DNT hytter. Over 500 hytter i Norge, det betyr mye variasjon. Her snakker vi om våre opplevelser og alle mulighetene som finnes i Den Norske Turistforeningens tilbud til både medlemmer og de som bare ønsker å teste det ut. I denne episoden vil dere også høre barna våre.
  • Stisykling – hva er det egentlig, og hvordan kan man komme igang? Barna våre vil også dele deres refleksjoner rundt temaet.
  • Toppturer på ski. Vi startet med denne aktiviteten for noen år siden, og alle i familien deler sin entusiasme for å gå på feller opp et fjell og kjøre ned igjen.

Vi setter svært stor pris på om du gir oss en rating på den plattformen du bruker, så innholdet vårt blir tilgjengelig for flere. Da blir vi inspirert til å produsere flere serier og episoder.

Tilgjengelighet

Link til Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/no/podcast/19topper-blog/id1514989898?l=nb

https://open.spotify.com/show/71NKnHhXSm9fm4Dw923arX – her er link til første episode på Spotify

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xNTc0ZWFiOC9wb2RjYXN0L3Jzcw== – denne linken fungerer for de som bruker Android telefoner

Linker

19 Fylkestopper – i denne artikkelen kan dere se hvordan prosjektet vårt for å gå på ski til de opprinnelige 19 fylkestoppene i Norge.

Ekspedisjon: Puttegga – dette var den første “ekspedisjonen” vi gjennomførte, mange feil ble gjort som har ført til mye læring i etterkant. Vi refererer til denne turen når vi er skikkelige slitne, og konkluderer som regel med “at vi ikke er så slitne som på Puttegga”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.