Podcast episode 12: Høst og aktiviteter for spesielt interesserte

Den siste podcasten i serie 2 handler om at høstens mørkere tid kommer. Vi kommer ofte i diskusjoner om hva vi skal gjøre. Det er guffent å sove i telt, for hardt og isete til å stisykle som normalt, snø i fjellet – men ikke nok til at vi kan stå eller gå på ski. Rett og slett litt vanskelig.

Dørstokkmila blir vanskeligere å komme over i hverdagen, vi har utstyr til det meste – men Netflix og kos frister mer enn å komme seg ut og bruke kroppen.

Solvor og Jens snakker om hvordan vi denne høsten har brukt tid på å samle kommunetopper, et prosjekt vi startet på da Covid-19 pandemien kom, og som har gjort at vi har dratt rundt i områder vi ellers aldri hadde planlagt å besøke. Vi har også kommet i gang med stisykling i skogen, der bruk av lykter på hodet og styret blir viktig. Piggdekkene har ikke kommet frem enda, men det tar ikke lang tid før det er nødvendig heller.

Link til Spotify hvor alle episodene er

https://podcasts.apple.com/no/podcast/19topper-blog/id1514989898

Linker og annen informasjon

Sjekk ut kommunetoppene som vi har tatt hittil i Akershus, Hedmark og Vestfold:

Akershus

Hedmark

Vestfold

Sidene som beskriver aktiviteter vi har gjort i hvert fylke blir oppdatert fortløpende, gi oss gjerne beskjed hvis det er noe som mangler.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.