Podcast episode 7: Sommerferien 2020

Sommerferien 2020 ble litt av et eventyr for vår del, og i denne episoden deler vi noen av de erfaringene vi fikk i løpet av 4 uker på Norgesferie. Vi har vært på tur flere ganger før, men i år følte vi at nivået ble hevet noen hakk.

Blant annet så fikk vi testet ut familien evne til å takle mye regnvær. Ferien vår startet i Hallingdal, over Hardangervidda og rundt på Vestlandet. Etter en ukes tid sluttet vi å stole på værmeldingen, og lot det bare stå til.

Vi hadde ingen klar plan, men hadde planlagt svært mange ting vi kunne gjøre på forhånd. Det viste seg å fungere veldig bra, og vi fikk dekket vårt behov rundt både stisykling, toppturer og nye DNT hytter.

For mer detaljer om ferien, les dette innlegget: Sommerferie 2020

Ferien ble gjennomført med elbil, og da hadde vi noen tanker rundt dette i forkant: Sommerferie med Audi e-tron

Les også om tidligere sommerferier:

Sommerferien 2019

Sommerferie 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.