Jens

Jens er født i 1974, og er oppvokst på Skjetten. Han har spilt trommer i korps, spilt hockey og vært hockeytrener. Han har mange sesonger i Trysilfjellet, og kan nesten kjøre dit i blinde.

Han gikk med avisen der Solvor bodde, da de var fjortiser. Så inviterte han henne på middag en vårkveld i 2008, etter mange lange mailer og et tilfeldig treff på Espa en påskemorgen. Solvor sov mer på Torshov enn i Lillestrøm etter denne middagen, og flyttet inn i september.

Jens er prosjektlederen i familien. Hvis han og Solvor har drodlet på ideer, og drømt seg bort i bilen fra hytta, har Jens laget detaljerte planer, og kommet opp med alternativer i alle prisklasser, før dagen er omme. Har de snakket om at det kunne vært gøy med ny sykkel, eller kult med nye lettere toppturski, har Jens funnet både priser, bilder og bruksområder, før Solvor har fått hengt opp klesvasken. Jens er ofte den som organiserer turer, og er glad for at Solvor vet hvor det meste er, og rydder etter turene.

Jens trener i rykk og napp. Noen ganger går han i rykk, andre ganger i napp. Han er god til og gi alt når det gjelder, og det eneste han lar seg begrense av er høydeskrekken. Jens er den som ber Solvor om og roe ned tempoet på toppturer, når hun legger litt for hardt ut. Han er også den som frir på toppen av Norges høyeste fjell, og får samboeren til og miste pusten – og svare JA!

Han er en livsnyter, og mener livet er for kort til detox-kurer og grønn te. Men han har vist at han kan leve uten godis, chips og cola i 6 mnd. Jens setter stor pris på god mat og drikke, og planlegger sjelden turer, uten at dette kan innfris.

Når Jens har fri, vil han bruke tid med familien sin. Han setter stor pris på aktive kjæresteturer, spesielt med Randoutstyr på bena. Frem til Nelly fikk ski på beina var Jens en ekte snowboarder, skistallen hans har endret seg kraftig de siste årene.

Samtidig med at han skulle bli pappa til tvillinger i 2010, startet Jens på gestalterapeutstudiet. Etter fire år som student i full jobb, startet han like greit på BI, fortsatt med full jobb ved siden av. Jens er den som sikrer mest mat på bordet og mest stæsj i garasjen. Hvis du ønsker å lese om hans terapeutpraksis kan du finne det her.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.