Danmark

De fleste nordmenn har et forhold til Danmark, landet som svært mange av oss forbinder med Legoland, røde pølser og storbyferie til København. Vi har vært i Danmark ganske mye, og Solvor har bodd, jobbet og studert i Odense på Fyn. Jens har vært her mange ganger på ferie, eller gjennomreise på vei nedover i Europa.

På denne bloggen har vi fokus på aktiviteter og opplevelser, så tips om tur til Århus eller de fineste strendene får du dessverre ikke her. På kartet under vil du finne våre tips til steder vi har vært eller gjort undersøkelser når vi har planlagt turer.

Denne siden blir oppdatert løpende.

Image by Sabine Dirksen from Pixabay

(Bildet vil bli byttet ut så snart som mulig)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.