Syddanmark

Området vi dekker i denne artikkelen er den sydlige delen av Jylland og Fyn.

Artikkelen vil beskrive de tingene vi har gjort sør i Danmark, samt noen aktiviteter som vi har sjekket ut men ikke gjort selv.

Blåbjerg

Vi dro til Danmark i påskeferien 2019 for å sykle på sti. Blåbjerg var den gang på en liste over de 10 beste stedene å sykle i Danmark, så vi tok turen. Så sant det ikke er skjedd noe drastisk i dette området siden den gang, så kan du i prinsippet droppe turen. Syklingen her minner på ingen måte om den tekniske stisyklingen vi er vant med i Norge.

Danmark: Kjedelig stisykling i Blåbjerg

Aabenraa

26 kilometer fra den tyske grensen ligger byen Aabenraa. Vi stoppet her på vei hjemover i sommerferien 2019, og der vi syklet var det helt klart bra, men ikke bra nok til å kjøre hele veien igjennom Danmark for å oppleve kun dette.

Danmark: Aabenraaskovene

Bildet øverst på siden er tatt av Kerstin Riemer og hentet fra Pixabay. Det vil byttes ut så snart vi finner et som passer bedre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.