Tyskland

For oss er Tyskland dessverre blitt til en transportetappe på vei til et annet område, gjerne i alpene. Vi kjørte igjennom Tyskland på vei til Chamonix i 2016. Den gangen skulle vi ned på vinterferie, samt at vi skulle gifte oss med den nærmeste familien til stede. Neste gang vi freste igjennom Tyskland var i 2018 når vi skulle på sommerferie i Østerrike.

Sommeren 2023 skal vi nedover i Europa igjen med bobilen vår, og selv om vi ved reisens start ikke har planlagt noen aktiviteter her, så vet vi at Tyskland har mye å by på. Derfor er denne artikkelen på nåværende tidspunkt tom, men den vil bli oppdatert når vi har noe å melde.

Vi vil legge til de geografiske områdene vi har vært i Tyskland senere og linker til disse kan du klikke på i kartet.

Bildet øverst i artikkelen er tatt av Jörg Vieli og hentet Pixabay. Vi vil bytte ut dette bildet så snart vi har et bedre alternativ. Hvis vi ikke er helt på bærtur er dette et slott som heter Kristin (eller i et område som heter det) i Bavaria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.