Tsjekkia

Sommerferien 2023 blir første gang vi drar til Tsjekkia. Vi har temmelig høye forventninger og planen er å bruke tid i Nord Bohemia (Ustecky Kraj (eller Usti nad Laben som det står nå) og Liberec), Øst Bohemia (Hradec Kravlove og Pardubice) og Nord Moravia (Olomouc og Moravian – Silesian).

Beklager feil bruk av bokstaver, vi vil rette opp i navnene på områdene på et senere tidspunkt. Siden Tsjekkia består av endel mindre geografiske områder, som gjør det vanskeligere å planlegge, skrive notater og senere artikler i detalj, har vi brukt de litt større geografiske områdene som nevnt over. Hensikten er at du som leser skal ha en litt lettere planlegging av ferie til Tsjekkia. Det Tsjekkiske reisebyrået er for øvrig svært mye bedre enn sine naboland. Linker til denne informasjonen vil komme i hvert enkelt innlegg.

På kartet under kan du klikke inn på de områdene vi har vært i, der vil du se linker til innleggene vi har skrevet. Noen tips til andre ting å gjøre i samme område som vi ikke fikk prioritert denne gangen vil også legges inn. Gi beskjed om du føler det er noe som mangler.

Bildet øverst i artikkelen er tatt av Lukáš Jančička og hentet fra Pixabay. Bildet vil erstattes av et annet vi har tatt selv så snart som mulig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.