Podcast Episode 18: Trysil på sommeren

Produksjonen av denne podcasten skjer i samarbeid med Destinasjon Trysil. Alt innholdet er basert på våre egne meninger og erfaringer.

Både Solvor og Jens har tilknytning til Trysil fra barndommen, og vi har tilbragt mye tid i denne flotte kommunen. Jens har hatt “reserve besteforeldre” i Innbygda og besøkt dem fra 70-tallet og frem til de døde på 90-tallet. Etter det arvet familien huset deres og brukte dette som hytte. Vi bygde oss egen hytte i Bjønnåsen Hyttegrend i 2012, og har vært der svært mye både på sommeren og vinteren.

I denne episoden snakker vi om nesten alt man kan gjøre i Trysil på sommeren, og vi innser at tilbudet er enda bredere enn vi hadde trodd. Noen aktiviteter har vi ikke gjort selv, og “to do” listen vår over ting å gjøre har når vi er der oppe har blitt enda lengre etter arbeidet med planleggingen og innspillingen av denne episoden.

Hør episoden på Spotify eller Apple Podcast

Linker og annen informasjon

Les om våre opplevelser her: Hedmark

Alle aktivitetene og informasjon om hvor du kan bo og spise finner du på Trysil.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.