Utflukt 2016 – søndag

Vi hadde det veldig bra både fredag og lørdag på Utflukt 2016. På søndagen hadde vi relativt slitne kropper, og søvnen hadde ikke vært så mye bedre. Litt klamt sommervær og trange rom uten gode forhold for lufting, mest på grunn av den lokale Trysil-myggen, gjorde at vi var smale i øynene på morgenkvisten.

Det var kun en ting på programmet, så vi kom oss ned til Turistsenteret for å ta guidet tur i “Bjønnåsen Nord”. To hyggelige svensker fra Trysilguidene geleidet oss ned til Innbygda og opp til toppen av hyttefeltet i Bjønnåsen. Hverken Solvor eller Jens er supergode på vanlig sykling på grus i oppoverbakke, så pulsen gikk fort opp. Etter en halvtimes tid sto vi ved skoggrensen og var klare for tur.

Søndag tur

Satte i vei på 93 Bjønnåsen (rød) og fikk “ordre” av guiden å gjøre dette til vår lokale yndlingssti, noe vi skal jobbe med fremover. De første tre hundre meterene inn i skogen er temmelig tøffe, spesielt når beina var sure.

IMG_2716

Men det er flott sti og mye morsom nedoverkjøring. Siden vi ikke var så mange på turen, fikk Solvor god veiledning på hvordan hun skal sykle, og disse tipsene gjorde underverker. Håndtering av vanskelige partier blir mye enklere når teknikken er på plass.

IMG_2718

Tok til høyre når vi kom til 91 Ljørdalsvegen (rød) og etter et par hundre meter ble det 270 grader og inn på 92 Gravavegen (rød). Helt sinnsyk kul utforkjøring ned til grusveien opp til Bjønnåsen hyttefelt. Deretter syklet vi tilbake til Turistsenteret og var glade og fornøyd.

IMG_2722

Resten av dagen syklet vi Magic Moose og tok heis. En fantastisk avrunding av Utflukt 2016. Vi kommer garantert til å delta til neste år, og håper Nelly kan være med da.

IMG_2761

Solvor hadde ikke fått nok, og syklet fra Turistsenteret til hytta i Bjønnåsen.

2 Replies to “Utflukt 2016 – søndag”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.